tiistai 2. syyskuuta 2008

Syksy!

Nyt se syksy on sitten täällä! En valita, mä rrrrakastan syksyä! Ainut, että treenipäivinä ja mätsäri/näyttelypäivinä ei saisi sataa, muuten kyllä. Mulla on niin hyvä sadetakkikin että sillä kelpaa olla ulkona rankkasateellakin. Sateen pitävät housut pitäs vielä saada ostettua. Joku ihmeellinen sisustusintokin aina tulee näin syksysin ja ostettiin Paavon kanssa meijän sinisiin sohviin uudet päälliset, ruskeat, ja samoin nojatuoliin. rahi on kylläkin sininen edelleen :D Tarvii vissiin ostaa ruskea rahi.. Uudet mustat verhot ja musta matto on myös hommattu. Sit vaan paljon kynttilöitä ja sinapinvihreet sohvatyynyt niin avot!

Päästiin myös Inan kanssa vihdoin mätsäriin. Menikin oikein hyvin, saatiin pennuissa punainen nauha mutta ei sitten sijoituttu. Pentuja oli 54kpl, joten hyvin meni! :) Kuvia laitan myöhemmin. Inalla oli rankka päivä, kun jouduttiin ilmottautumiseenkin jonottamaan tunnin verran ja sit vielä omaa vuoroa, mutta, saipa kokemusta ihmis- ja koiravilinästä! Vielä olis viikonloppuna mätsärit tiedossa mihin mennään harjoittelemaan, ja sitten onkin 21.9. eka pentunäyttely mikä jänskää!

Nuo Inan korvat mua raivostuttaa. Ne ei vaan meinaa pysyä niinkun pitää. No ne on nyt liimassa. Kulmurien vaihtoa tässä odotellaan ja niin kauan saavat olla liimassa kun ne on vaihtunut ja katsotaan sitten uudestaan.

Niinjoo, kuten huomaatte, mä olen nyt kirjottanut Iinan nimen yhdellä Ii:llä, kun musta se on hienompaa niin :D Eli, nimen kirjotusasu vähän muuttuu, mutta lausuminen ei :D Jep, turhamaisuus on toinen nimeni.

Mitäs mitäs.. Hipun kanssa ollaan menossa helsingin eläinsairaalaan tuossa 8.9 jollon saadaan tuomio noista korvista. Jännittää kyllä tosi paljon! Kumpa se Zeppi nyt riittäisi eikä tarvis sitä radikaalimpaa leikkausta tehdä.. Hippu on yhtä ihana kun ennenkin, sen ihanuus oikein korostuu nyt tuon riiviöcollien rinnalla :D

Sit vähän omaa napaa: Mulla on enään 4vkoa koulua ja sitten alkaa työharjoittelu! :)

1 kommentti:

Kirsi Pääkkönen kirjoitti...

Hei Jenna, nyt vähän skarppaat tänä blogin päivitystä :D Kohta kuukaus aikaa ;)