maanantai 7. heinäkuuta 2008

Uusia tuulia!

Lähinnä omistajalla on uusia tuulia siis. Pääsin sellaiseen koulutukseen, olen nyt syyskuun loppuun asti koulussa, jossa opiskelen kirjanpidon ja palkkahallinnon perusteita, ja syyskuun 22. ppäivä, menen erääseen tilitoimistoon töihin, työssä oppimaan. Huhtikuussa kun kurssi on ohi, niin tämä tilitoimisto työllistää minut sinne, tai mikäli haluan niin oppisopimuksella jatkan taloushallinnon merkonomiksi. JEE! Eli työpaikka on vihdoin tiedossa. Koulua on vain 4pvää viikossa, perjantait ovat etäpäiviä. On kyllä ollut ihanaa 2 vuoden sairastelun jälkeen päästä normaaliin päivärytmiin kiinni. Kunhan nyt ei vaan tämä Crohn äityisi taas vihottelemaan. Anemiaa mulla on, ja tulehdusarvot nousussa, joten ei ihme jos vähän väsyttääkin! Rautaa tarvinee alkaa popsimaan. Tätä tilaisuutta meinaan ei vaan voi missata!

Kävin tänään hakemassa valkosavea apteekista, sekotin sitä glyseroliin ja tein tahnan jonka laitoin Iinan korviin painoiksi. Tosi hyväntuntuista! Ei lähe pois, on huomaamaton ja pysyy hyvin! Niin, Iinan toinen korva siis singahti pystyyn yhdessä yössä viime viikolla :D Sillä oli teippi korvassa eka vkloppuna, ei pysynyt ja oli muutenkin huono ja nyt ostin sitten noita ja hyvin toimii!

Onneksi Paavo jäi 4vkon kesälomalle, ja mun elämä helpottui myös, kun ei tarvitse viedä koiria aamuisin kauheessa kiireessä, voin vaan herätä, meikata, pkea ja lähteä kouluun! :) Jotain kivaa pitäisi tehdä kun tuo on lomalla, korkeasaareen haluan mä!

Koiria ollaa käyty juoksuttamassa paljon vapaana. Kummatkin on superkilttejä, eikä lähe mihinkään vaikka koiria kulkee vieressä, kun tossa lähikentällä ollaan oltu. Iinasta ja Hipusta on tullut ihan bestikset, ne on niin paita ja peppu kun vaan voi olla <3 Musta on vaan niin ihanaa katsella kun nuo tulee niin loistavasti toimeen.

Hipusa on tullut aikuinen. Huomaan siinä pajon eroja entiseen. Se on pidättyväisempi, se puhisee (ei kyllä hauku, vieläkään :D) se jopa otti yhteen sen kaverikoira Javan kanssa. Ei vakavasti ja sekin oli ihan mun omaa mokaa, tippui makkaranpala maahan ja kummatkin meni sitä hakemaan, tappelukshan se meni :D Tai no, ärinäksi.

Mä en kyllä osaa vieläkään uskoa että Iinasta kasvaa iso! Koska se oikein kasvaaaaa?! Se painaa sen 6,5kg noin ja on ehkä 36cm.. Mä en malttais odottaa..

Sellasta tänne, pakko varmaan mennä nukkumaan, huomenna on koulupäivä!

Ei kommentteja: