torstai 26. kesäkuuta 2008

Jännittävää!

Aika rientää! Iinapiina täytti tällä viikolla hurjat 12vkoa, ollaan tänään menossa ekoille rokotuksille ja Iinapiina saa samalla sirun niskaansa. Hippu pääsee myös lääkäriä moikkaan kun tarkastetaan onko korvissa viel ongelmaa. Pahoin pelkään että on. :( Eli joutuu huuhteluttaan nuo korvat.. Mikä ei oo mukavaa kun pitää nukuttaa koira. Ja tietty se hintakin kirpasee kun tulee yli 100e lasku. Onneksi on vakuutus. Mistä tulikin mieleen että vois Iinankin vakuutuksen postittaa että se tulee voimaan, vähän unohtunut.


Iina painaa 6kg ja säkä on n. 35cm. Tuntuu ettei se kasva mutta mitoista näkee, että kyllä tyttö on vaan kasvanut, ite sitä ei vaan niin huomaa. Iinasta on kaivautunut esiin aikamoinen terroristi, neiti kiusaa Hippua välillä vähän liikaakin kun Hippe on tollanen mammari eikä ärise jos Iinapiina menee liiallisuuksiin. Iina on saanut jo pari kaveriakin, ensimmäinen tapaaminen Java-koiran (harjakoira/papillon -mix) kanssa meni vähän pelottavissa merkeissä kun Iina oli niin pikkuinen ja jäi Javan juoksuleikkien alle. Huomenna olisi tarkoitus Java nähä uusiksi, nyt voikin olla että Java jää Iinan alle! :D Nähtiin myös Javan "sisko", kiinanharjakoira pp Nele, joka oli niiiiiin pikkunen pallo, että Iinan leikit oli ihan liian rajuja sille.


Iina pääsi myös pari viikkoa sitten hoitoon kaverille, jolla on collie Nuga, Iina ja Nuga painivat keskenään ja tuli hyvin toimeen! Pitäis myös collieyhdistyksen pentutapaamisiin mennä, jossa olis sit eri ikäisiä pentuja. Kaikista koirista tuo tykkää ja ihmisistä. Jos koira haukkuu niin se on Iinan mielestä vielä vähän pelottavaa. Iina ei paljonkaan hauku, kotona kun se komentaa kissoja leikkiin niin sillon haukkuu pari kertaa. Hippu kun ei hauku niin neiti ei saa huonoja vaikutteita ;) Vaikka ei mua pieni haukkuminen haittaa, kun nyt ei turhia räksytä, kerrostalossa kun asutaan toistaseksi.

Kunhan Iina on saanut kaikki rokotukset niin pitäisi osallistua ekaan mätsäriinkin. :)

Tässä on kuvia Iinasta kahden viikon takaa:Iina on kuitenkin tuostakin jo hieman kasvanut. Päivitän tähän eläinlääkärikäynnin jälkeen lisää, ja otan uusia kuvia. :)


Vähän vanhempia yhteiskuvia:LISÄTTY KLO 20:32

Noniin, eli eläinlääkärissä käytiin kummankin kanssa. Iina oli oikein reipas, ei ees huomannut rokotuksia, eikä edes sirun laittoa kun kiva täti antoi raksuja :D

Hipulla ei sit niin hyviä uutisia ollutkaan :( Hipulla edelleen hiiva korvissa ja korvat ärtynyt, huuhteluttaan ne nyt joutuu, Paavon kesäloma alkaa ens viikon jälkeen ja mennään sitten varaamaan aika. Eläinlääkäri vähän sanoi, että Hippe tulee todennäköisesti kärsiin tästä vaivasta ja korvistaa enemmän tai vähemmän koko sen elämän ajan :( Hipun korvakäytävät on TODELLA ahtaat, luvattoman ahtaat, ja ilma ei pääse kiertään sitäkään vähää mitä se noiden löppäkorvien alta muuten pääsis ja se möhnä jää sinne korvaan lillumaan. Jatketaan korvatippakuuria ja säännöllisesti epi-oticia puhdistukseen, siihen huuhteluun asti toimimme näin. Hippu itse ei tunnu korvista kärsivän, aamuisin/itaisin se niitä rapsuttelee mutta ei muuten. Lääkäri sanoi että voi kuitenkin olla että huuhtelu auttaa kun sieltä saa kaiken sen moskan pois, ei vaan yhtään huvittais nukututtaa koiraa, mutta pakkohan se on. Myös pissanäyte mun pitää huomenna viedä lääkäriin, kun Hipulla saattaa olla pissatulehduskin vielä. Viimeksikään se ei oireillut mitenkään ja kerroinkin lääkärille että se on nuollut itteensä normaalia enemmän ja sillä on päässyt pissaa alleen aina kun se lutkuttaa itteensä. Ulkona se merkkailee muutenkin paljon joten sitä en tiä, onko normaalia enemmän. Noh, sen näkee huomenna. Huoh. Voi Hippeparkaa.

Iinalla meni tosiaan kaikki hyvin, sydänäänet oli hyvät ja kehui pentua reippaaksi, mitä se kyllä onkin. Lääkäri oli sanonut Paavolle että "tämä rokotus voi sitten väsyttää Iinapiinaa pari päivää", Paavo oli vaan tokaissut että "No se oliskin kyllä tosi hyvä juttu!", lääkäriä oli naurattanut. Mitään väsymisen merkkejä ei kyllä valitettavasti ole ollut havaittavissa.

Ajattelin nyt alkaa pikkuhiljaa treenaamaan seisottamista, ja perusasentoa. Pieniä aikoja kerrallaan. Naksutinta oon ajatellut käyttää apuna.

1 kommentti:

Nadja.Ö kirjoitti...

Heippa. Ja paljon onnea uudesta perheenjäsenestä=) Todella suloinen karvapallo! Kiva että koirat tulee hyvin toimeen keskenään, molemmat onkin roduiltaan ystävällisiä ja kilttejä. Todella ikävää että Hipun korvat oireilee! Rosalla ei ole ikinä ollut ongelmia korvien kanssa eikä muitakaan sairauksia. Mä oon aina pitänyt sen pään karvat ihan lyhyenä ja ajan aina myös korvien sisäpuoleltakin karvt pois en tiedä voiko se vaikuttaa? Meillä on tapahtunut paljon tässä vuoden aikana, myös itsellä tallustelee pentu kotona! Rosa ei oikein kestä penskaa joten onkin ollut todella paljon siskolla hermo lomalla.. Tässä on linkki mun kotisivuille. http:/www.freewebs.com/romuli Laita vaikka vieraskirjaan sitten kommenttia:) Oikein mukavaa kesää koko karvakomppanialle. T.Nadja