keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Nyt se on kotona!

Pieni on nyt kotona.

Kaikki on mennyt tosi hyvin. Iina on tosi rauhallinen, ja on tietty jännityksestäkin johtuen ollut vähän vaisu. Tänään on ollut eka päivä kun neiti päätti aamulla oikein riehua, Hipun kanssa tietty. Siinä ne kummatkin pylly pystyssä puhisi ja leikki luilla. Hippe on oikea mamis, se antaa Iina ottaa luun sen suusta, vähän koirraa murista mutta antaa sen kuitenkin tulla ihan vaan ottamaan luuta siltä. Tänään kun Iina otti päikkäreitä ja Hippe leikki pallolla, niin se vei pallon Iinan nenän eteen ja meni leikkimisasentoon ja olis halunnut kauheesti leikkiä mutta pientä väsytti :D

Kissatkaan ei oo sähissyt yhtään pienelle, haistellyt vaan ja ollut aika välinpitämättömiä. Kaikki on sujunut siis paremmin kun hyvin!

Lapsoset nukkuu vierekkäin ja nyt jo musta tuntuu että niistä tulee paita ja peppu. :)

Iinalla on pienoinen ripuli nyt uudestaan, ei onneksi paha, eli ei mitään vesiripulia. Mun tarvii nyt katsella tässä että meneekö se ohi. Onneksi pieni juo hyvin.

Mä en millään malta odottaa että Iina kasvaa! Pääsee metsään juokseen ja tapaamaan koirakavereita! Tänän kesänä ei päästä vielä harrastuksista nauttimaan, mutta ensi kesänä sitten toivon mukaan. Iina on kun vastakohta mitä Hippe oli pienenä. Hippu mennä vouhotti vaan kieli poskella ilman päämäärää mutta Iina tuntuu olevan sellanen pohdiskelija. :)

Laitetaampa tältä aamulta kuva neidistä, pikkasen huonolaatuinen kun pitäs opetella käyttämään tota kameraa kunnolla :)Hippu vieressä kattoo et mitä ihmettä tuo penska tuolla rullalla oikein tekee :D

Ei kommentteja: