tiistai 11. elokuuta 2009

Nyt on se aika..

... Kun Hippu joutuu korvaleikkaukseen. :(

Hipulle tehdään ensi viikolla Zepp-leikkaus, eli korvakäytäviä avarretaan. Jatkuvat tulehdukset ja hiiva on ajanut meidät tähän tilanteeseen. Pelottaa ihan hirveesti, koska kauheen vähän on tietoa tästä leikkauksesta, mutta pitäkäähän peukkuja pystyssä!

Hippu on tulehduksista huolimatta iloinen jenkki. Luulen kyllä, että tulehdukset on vaikuttanut sen kuuloon koska se ei kuule enään jos joku tulee kotiin, ja puhisee paljon ihmisille ja säiukähtää jos joku tulee takaa päin.

Hipun kanssa me harrastetaan agilityä, se tykkää siitä kovasti. Ollaan nyt jatkokurssilla. Iinan kanssa aloitettiin agility myös, olemme alkeiskurssilla! Nyt Hippu joutuu tauolle kun leikkaukseen joutuu, ja korvaleikkauksen jälkeen viemme Hipun sterilisaatioon. Pienellä koiralla, on rankka vuosi.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hei! Blogia ei ole ilmeisesti päivitetty ihan äsken? Olen etsiskellyt tietoa tuosta zepp-leikkauksesta, aika vähän löytyy tietoa mistään. Kuinka leikkaus meni ja oliko kannattava? Sama operaatio olisi harkinnassa, mutta arveluttaa onko tarpeeksi hyötyä siihen nähden että on käsittääkseni aika kivulias jonkin aikaa leikkauksen jälkeen?