lauantai 23. elokuuta 2008

Heissuli vei!

Mä olen päässyt alkujärkytyksestä ohi Hipun terveyden vuoksi. Ollaan menossa 8.9. maanantaina helsinkiin, eläinsairaalaan Outi Vapaavuoren vastaanotolle, sekä siellä katsoo Hipun myös ihotautilääkäri ja sitten kuullaan mitä he on mieltä. En murehdi etukäteen.

Miksi koiran antaminen hoitoon on niin kamalan vaikeaa?! Paavon äiti aina soittelee että koska Hippu tulis niille hoitoon ja nyt sitten huomenna Hippu menee "mummolaan" pariksi päiväksi. Ainut kelle se tuottaa ongelmia on MINÄ! Hippu rrrakastaa olla mummolassa kun se on huomion keskipiste 24/7 ja saa herkkuja. Mä nyhisen kotona ja ikävöin Hippua, vaikka Paavon äiti asuu 500m päässä meistä. Tervettä vaiko normaalia?

Iina kasvaa. Sen säkä on n. 41cm nyt. Ollaan käyty kaksi kertaa näytelytreeneissä ja eka kerta oli jotain ihan kamalaa, mä olin treenien jälkeen NIIN epätoivonen ettei tästä tuu yhtään mitään. Näyttelyravi oli yhä pomppimista ja sekoilua ja mikään ei onnistunut. Noh, keskiviikkona oli treenit ja me oltiin harjoteltu tota ravaamista aina iltaisin ja Iina meni HURJAN hyvin, vaikka koiria oli 6kpl treeneissä! Iina meni niin upeesti, vierellä ravas nätisti! Saatiin kovasti treenien pitäjältä kehuja, että näin ne hommat hoituu kun tekee "kotiläksyt" ja niin se tosiaan on! Tosi nopsaa Iina hokas mikä on homman nimi. Sain eilen pari seisotuskuvaakin neidistä:Siinä pari :) Collieihmiset saa kommentoida, miltä näyttää! :D Ja muutkin toki!

Mitäs muuta... Niinjoo, Iinan eka näyttely on edessä! Orivedellä 21.9. on epävirallinen pentunäyttely johon ilmotin Iinan! Jänskää jo nyt! Kolmet mätsärit ehtii olla ennen näyttelyä joihin mennään harjotteleen.

Ensi viikonloppuna vietän sitten Hipun kanssa laatuaikaa ja mennän Ellivuoreen jenkkipäiville koko vklopuksi. Tuun toki yöksi kotiin mutta siellä vietän päivät. On luentoo, sirutan Hipun, trimmaamisopettelua (tulee tarpeeseen :D) ja mitä kaikkee.. Kivaa yhdessä oloa ainakin!

3 kommenttia:

Kirsi Pääkkönen kirjoitti...

Heips Jenna! Mä oon salaa lueskellut sun blogia ja yrittänyt kutsua sua lukeen mun blogia, mutta en tiä käytätkö tota jippiin osoitetta vai onko sulla joku muu :) T: Kirsi aka Cereza

Unohdettu hymy kirjoitti...

Hienostihan se Iina seisoo! Ekassa kuvassa kuvan puoleinen takajalka tosin hieman edessä jos nyt aletaan pilkkuapiipata :D Mutta tosi hyvä ryhti Iinalla ja näyttää innostuneelta touhusta! Yritäppä pitää toi niin pärjäätte näyttelyissäkin hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Heei! Iina on mielestäni aikasta hieno ulkonäöltään, kunhan turkki vaihtuu aikuiskarvaan ja pysyy yhtä kiiltävänä niin se on todella kaunis. Tuo muistuttaa aika paljon omaa collietani pienempänä.. Hyviä jatkoja! :)